Okulumuz Hakkında

Refik Halit Kertmen İlkokulu
Oylum Mahallesi Şeyh İzzettin caddesi no 31 79000 KİLİS
0348 848 41 00
0348 848 41 00
https://refikhalitkertmenilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilimin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,kendine güvenen katılımcı,çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda;Milli Eğitimin temel ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek;kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Öğrencilere ve velilere eğitimin günümüzdeki önemini ve vazgeçilmez olduğunu kabul ettirip, öğrencilerin başarı düzeyini il ve çevre bazında arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. Dürüstlükten ayrılmayan,doğru söyleyen, insanlarla iyi ilişkiler kuran,Vatanını ve Milletini seven saygılı,sorgulayan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak ve Beratı alan 5 okuldan birisiyiz. En çevreci okul beratı ve plaketi aldık.(İl ikincisi) Atletizm yarışmalarında iki yıldır il birincisi olarak ilimizi temsil ediyoruz. Halk oyunlarında son üç yıldır dereceye giriyoruz.Beslenme Dostu okul plaketimizde bulunmaktadır
Öğretmen :7
Öğrenci :90
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1656
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 - 13:50

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gaziantep yolu üzeri oylum mahllesi Kilis/Merkez

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları